Koronaepidemian vaikutus toimintaamme

ASIAKASPALVELU JA AUKIOLOAJAT

Toistaiseksi palvelemme lähes normaalien aukioloaikojen puitteissa. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti, joten kehoitamme seuraamaan verkkosivujamme tai Facebook-sivujamme, joissa tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palveluaikamme on nyt ma 9-18, ti-pe 9-17. Ajalla 1.6-31.8 lauantaina suljettu.

Suojaamme myös henkilöstöämme ja siksi palvelemme teitä nyt pienellä henkilökunnalla. Pyydämme kärsivällisyyttä, mikäli palvelutilanteessa esiintyy viivettä.

Henkilöstömäärästämme johtuen suljemme liikkeen näöntutkimuksen ajaksi. Siksi virallisten palveluaikojemme sisällä saattaa esiintyä noin 30 minuutin taukoja aukiolossamme. Varaamalla asiointiajan etukäteen varmistat että asiointi on sujuvaa ja olemme valmiina palvelemaan sinua.

Meiltä on mahdollista varata puhelimitse myös yksityisaikoja silmälasien hankintaan myös illalle ja viikonlopulle. Ajanvaraus vain puhelimella: 02-430 6677.

HYGIENIA

Noudatamme terveydenhuollon toimintayksikkönä normaalistikin korkeaa hygieniatasoa, mutta nyt epidemia-aikana olemme korottaneet desinfionnin ja siivouksen tasoa entisestään. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä käytettävissä. Tutkimuslaitteet ja tutkimushuoneiden pinnat desinfioidaan asiakkaiden välillä. Henkilökuntamme pesee kädet ja desinfioi ne jokaisen asiakkaan välillä. Sovitetut kehykset desinfioidaan käsittelyn jälkeen.

Asiakaspalvelutilanteessa henkilöstömme käyttää kasvovisiiriä ja näöntutkimustilanteessa kasvomaskia tai hengityssuojainta jotta olet asiakkaanamme turvassa.

Hyvästä yleishygieniasta ei ole apua, jos asioidaan sairaana. Siksi pyydämme että, mikäli olette ollut matkoilla ulkomailla, teillä on influenssa- tai flunssaoireita tai lähipiirissä on koronavirukseen sairastunut, niin ette asioi yrityksissä sairaus- ja karanteeniaikana. Tällä suojataan henkilökuntaamme sekä muita kanssaihmisiä. Palvelemme teitä mielellään terveenä.

Tiloissamme on väljää, ja pyydämmekin pitämään etäisyyttä muihin ihmisiin. 

NÄÖN JA SILMIEN TUTKIMUKSET

Noudatamme optisen alan suosituksia, ja pidättäydymme epidemia-aikana tekemästä piilolasisovituksia ja piilolasikontrolleja. Tämä koskee normaaleja ei kiireellisiä kontrolli- ja tarkastuskäyntejä, akuuttitilanteet hoidamme normaalisti.

Näöntutkimus on edelleen mahdollista suorittaa, mikäli silmälasien hankinta on tarpeellista. Riskiryhmien kiireettömät tutkimukset kannattaa jättää myöhäisempään ajankohtaan. 

Silmälääkärit pitävät normaalisti vastaanottoa. Kuitenkin muistutamme, että etenkin terveydellisiin riskiryhmiin kuuluvat ja yli 70-vuotiaat välttävät asiointia myös silmälääkärillä mikäli asia on kiireetön. Akuuteista asioissa sekä terveydellisistä syistä lääkärin vastaanottolle tuleminen on perusteltua mikäli on terve. Eli silmäsairaudet on syytä hoitaa myös epidemia-aikana. Ajanvaraus silmälääkärille puhelimitse numerosta 02430667 tai nettiajanvarauksena klikkaamalla tästä.

SILMÄLASIEN HANKINTA JA VALMISTUS SEKÄ KORJAUS

Silmälasit voi tilata normaalisti ja valmistamme ne itse Raisiossa. Silmälasit ja aurinkosilmälasit voidaan valmistaa myös samoilla vahvuuksilla kuin entiset lasit, joten tällöin näöntutkimusta ei tarvitse suorittaa. Silmälasit ja aurinkolasit voimme toimittaa myös veloituksetta kotiin.

Silmälasi- ja aurinkolasilinssien osalta kaikkia tuotteita on saatavissa ja logistiikka toimii normaalisti. Yksitehosilmälasit voit saada nopeimmillaan jopa tunnissa. Optisia suojalasejakin saa jälleen lähes normaalisti.

Työpajamme toimii normaalisti, joten silmälasien korjauksetkin onnistuvat.

PIILOLASIT JA PIILOLASINESTEET

Nyt on oiva aika täydentää varastot. Koska maailma ja tilanne voi muuttua pandemian aikana yllättävänkin nopeaan, niin on aina mahdollista että jossain tilanteessa joudumme olemaan suljettuna. Siksi nyt kannattaa huolehtia siitä että omat piilolinssivarastot ja nesteet riittävät minimissään 3 kuukautta. Piilolinssitilaukset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: puh. 02-430 6677 tai optikko@raisionnakokulma.fi  Piilolasit voimme toimittaa myös veloituksetta kotiin.

LAHJAKORTTI

Lahjakortti on hyvä tapa tukea paikallista yritystä. Lahjakortin voi käyttää ja lunastaa vasta kun tilanne on normalisoitunut ja/tai itselle tai lahjan saaneelle sopii. Lahjakortin arvon voi määrittää mieluisakseen ja lahjakortin voimassaoloaika on 12kk. Lahjakortin voi hankkia nyt myös verkosta klikkaamalla tästä.

POIKKEUKSELLISIA AIKOJA

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Pyydämmekin kärsivällisyyttä vaikka ajoittain toimintamme rajoitukset ja muutokset haittaavatkin arkea. Nyt jos koskaan on aika tukea paikallisia ja suomalaisia pieniä yrityksiä, jotta he voivat tuottaa aitoa lähipalvelua ja työllistää paikallisia ihmisiä myös epidemian päätyttyä. Kun olet hankkimassa tuotetta ja palvelua, niin kohdenna hankintasi näihin pienyrityksiin toimialasta riippumatta. Me selviämme tästä yhdessä.


Teksti muokattu 310520.