Raision Näkökulma

Tavallista koulutetumpi optikkoliike

Raision Näkökulmassa saat käyttöösi koulutetun ja asiantuntevan henkilökunnan, joka palvelee Sinua yksilöllisesti kaikissa silmien terveyteen ja hyvään näköön liittyvissä asioissa. Meillä olet hyvissä käsissä, kun etsit juuri sinulle sopivaa ratkaisua näkemiseen liittyvissä ongelmissa. 

Laatupalvelua ja tyyliä näkösi hyväksi

Monipuolinen palveluvalikoimamme mahdollistaa kaiken aina silmien terveystarkastuksista ja näöntutkimuksista sopivien silmälasien, aurinkolasien tai piilolasien valintaan. Meiltä saat myös muut näönkorjauksen  ja näkemisen tehostamisen ratkaisut työhön ja vapaa-ajalle - jokaiseen ikävaiheeseen ja elämäntilanteeseen. 

Edustamme tunnettuja tuotemerkkejä, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille asiakkaillemme. Hyvä ja miellyttävä näkeminen ei koostu vain kestävistä ja laadukkaista tuotteista, vaan myös tyylistä. Toiselle trendikkyys on tärkeää, toinen mieltyy klassisempaan - kokemuksemme avulla löydämme persoonaasi ja näkemisen tarpeisiisi sopivat ratkaisut. 

Ammattiosaamista ja uusinta teknologiaa

Meille itsemme kehittäminen on erityisen tärkeää, sillä vain siten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta ja monipuolista näönhuoltoa

Olemmekin erikoistuneet työnäkemiseen, karsastustutkimuksiin, erikoispiilolasisovituksiin sekä silmien terveystutkimuksiin ja kuvantamisiin. Toimintamme korkean laadun mahdollistaa paitsi ammattiosaaminen, niin myös optisen alan kehittyneimmät laitteet. Optikoidemme kokemuksen ja ammattitaidon tukena toimivat silmänpohjakamerat sekä silmämikroskooppikamera. Silmänpohjakuvauksia olemme suorittaneet jo vuodesta 2005. Uusin tutkimuslaitteemme on saksalainen Zeiss-näkökenttäperimetri, joka mahdollistaa näkökenttätutkimukset nyt myös Raisiossa. 

Silmälasit valmistamme kaikki itse omalla nykyaikaisella reunahiomollamme. Näin pystymme itse varmistamaan laadun työn alusta alkaen sekä hoitamaan toimitukset todella nopealla aikataululla. Oma työpajamme mahdollistaa myös silmälasien korjaukset korkealla käsityötaidolla. 

Raision Näkökulmasta saat kaiken, mitä hyvä ja laadukas näkeminen vaatii - tervetuloa!

Tervetuloa liikkeeseemme!

suomalaista palveluaRaisio keskusnäköasiantuntija