Koronaepidemian vaikutus toimintaamme

22.03.2020

ASIAKASPALVELU JA AUKIOLOAJAT

Toistaiseksi palvelemme lähes normaalien aukioloaikojen puitteissa, lauantain olemme suljettuna. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti, joten kehoitamme seuraamaan verkkosivujamme tai Facebook-sivujamme, joissa tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palveluaikamme on nyt ma 9-18, ti-pe 9-17, la suljettu.

Suojaamme myös henkilöstöämme ja mahdollistamme heidän osallistumistaan lasten etäopiskelun tukemiseen. Siksi palvelemme teitä nyt pienellä henkilökunnalla. Pyydämme kärsivällisyyttä, mikäli palvelutilanteessa esiintyy viivettä.

Henkilöstömäärästämme johtuen suljemme liikkeen näöntutkimuksen ajaksi. Siksi virallisten palveluaikojemme sisällä saattaa esiintyä noin 30 minuutin taukoja aukiolossamme.

Meiltä on mahdollista varata puhelimitse myös yksityisaikoja silmälasien hankintaan myös illalle ja viikonlopulle. Ajanvaraus vain puhelimella: 02-430 6677.

HYGIENIA

Noudatamme terveydenhuollon toimintayksikkönä normaalistikin korkeaa hygieniatasoa, mutta nyt epidemia-aikana olemme korottaneet desinfionnin ja siivouksen tasoa entisestään. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä käytettävissä. Tutkimuslaitteet ja tutkimushuoneiden pinnat desinfioidaan asiakkaiden välillä. Henkilökuntamme pesee kädet ja desinfioi ne jokaisen asiakkaan välillä. Sovitetut kehykset desinfioidaan käsittelyn jälkeen.

Hyvästä yleishygieniasta ei ole apua, jos asioidaan sairaana. Siksi pyydämme että, mikäli olette ollut matkoilla ulkomailla, teillä on influenssa- tai flunssaoireita tai lähipiirissä on koronavirukseen sairastunut, niin ette asioi yrityksissä sairaus- ja karanteeniaikana. Tällä suojataan henkilökuntaamme sekä muita kanssaihmisiä. Palvelemme teitä mielellään terveenä.

Tiloissamme on väljää, ja pyydämmekin pitämään etäisyyttä muihin ihmisiin. 

NÄÖN JA SILMIEN TUTKIMUKSET

Noudatamme optisen alan suosituksia, ja pidättäydymme epidemia-aikana tekemästä piilolasisovituksia ja piilolasikontrolleja. Tämä koskee normaaleja ei kiireellisiä kontrolli- ja tarkastuskäyntejä, akuuttitilanteet hoidamme kuitenkin.

Näöntutkimus on edelleen mahdollista suorittaa, mikäli silmälasien hankinta on tarpeellista nyt. Kiireettömät tutkimukset kannattaa jättää myöhäisempään ajankohtaan. 

Silmälääkärit pitävät vielä toistaiseksi vastaanottoa. Kuitenkin muistutamme, että mikäli tutkimuksella ei ole kiirettä, niin etenkin terveydellisiin riskiryhmiin kuuluvat ja yli 70-vuotiaat välttävät asiointia myös silmälääkärillä. Akuuteista sekä terveydellisistä syistä lääkärin vastaanottolle tuleminen on perusteltua mikäli on terve.

SILMÄLASIEN HANKINTA JA VALMISTUS SEKÄ KORJAUS

Silmälasit voi tilata normaalisti ja valmistamme ne itse Raisiossa. Silmälasit ja aurinkosilmälasit voidaan valmistaa myös samoilla vahvuuksilla kuin entiset lasit, joten tällöin näöntutkimusta ei tarvitse suorittaa.

Silmälasi- ja aurinkolasilinssien osalta lähes kaikkia tuotteita on saatavissa ja logistiikka toimii normaalisti. Yksitehosilmälasit voit saada nopeimmillaan jopa tunnissa. Optisia suojalasejakin saa edelleen normaalisti.

Työpajamme toimii normaalisti, joten silmälasien korjauksetkin onnistuvat.

PIILOLASIT JA PIILOLASINESTEET

Nyt on oiva aika täydentää varastot. On mahdollista, että jossain tilanteessa joudumme olemaan suljettuna, niin nyt kannattaa huolehtia siitä että omat piilolinssivarastot ja nesteet riittävät minimissään 3 kuukautta. Piilolinssitilaukset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: puh. 02-430 6677 tai optikko@raisionnakokulma.fi 

LAHJAKORTTI

Lahjakortti on hyvä tapa tukea paikallista yritystä. Lahjakortin voi käyttää ja lunastaa vasta kun tilanne on normalisoitunut ja/tai itselle tai lahjan saaneelle sopii. Lahjakortin arvon voi määrittää mieluisakseen ja lahjakortin voimassaoloaika on minimissään 12kk.

POIKKEUKSELLISIA AIKOJA

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Pyydämmekin kärsivällisyyttä vaikka ajoittain toimintamme rajoitukset ja muutokset haittaavatkin arkea. Nyt jos koskaan on aika tukea paikallisia ja suomalaisia pieniä yrityksiä, jotta he voivat tuottaa aitoa lähipalvelua ja työllistää paikallisia ihmisiä myös epidemian päätyttyä. Kun olet hankkimassa tuotetta ja palvelua, niin kohdenna hankintasi näihin pienyrityksiin toimialasta riippumatta. Me selviämme tästä yhdessä.

suomalaista palveluaRaisio keskusnäköasiantuntija