Randolph lentäjälasit Näkökulmassa

11.06.2019

Randoph Engineering on perustettu 1973. Randoplh on tehnyt vuodesta 1978 Yhdysvaltojen ilmavoimien, armeijan, merivartioston sekä NASA:n aurinkolasit sekä kehykset. Ne täyttävät 20-sivuisen vaatimuslistan sotilaskäytöön suunnitelluista laseista: MIL-S-25948.

Randoplhit valmistetaan USA:ssa ja kaikille kehysten juotoksille annetaan normaalikäytössä elinikäinen takuu. Kehyksissä on myös 22 karaatin kultaus, joten ne ovat paitsi ihoystävällisiä niin myös kestävät hyvin ihon eritteitä kuten hikeä. Kehyksistä löytyy myös upea ruusukultainen sävy.

Kaikki käytetyt linssit ovat optiikaltaan ja kuvautumiseltaan huippuluokkaa. Linssejä on muovisena, lasisena, liukuvärjättyinä, peilipintaisina sekä polarisoituina. Kaikissa linsseissä on aina vettä ja likaa hylkivä heijastamaton takapinta. Linsseissä on myös sinisen valon suoja. Linssisarjoina: SkyTec, SkyTec Polarised, SkyForce ja SkyForce Air.

Tuotteisiin saadaan tapaturman sattuessa hyvin varaosia ja kehykset voidaan linssittää myös omin vahvuuksin. Randoplh onkin laatutietoisen valinta, joka tarjoaa aurinkolasille ja silmälasikehykselle pitkän, elinkaarimalliltaan edullisen ja ekologisen vaihtoehdon.

Randolphin tuotteet löytyvät lukuisilta kuuluisilta henkilöiltä sekä siviili- että työkäytössä. Randolphin tuotteet ovat yhdysvaltalaiselokuvissa aina sotilashenkilöillä käytössä, jotta elokuvista muodostuu mahdollisimman autenttiset. Randolphit kasvoillaan ovat esiintyneet mm. Johnny Depp, Tom Cruise,Dwayne Johnsson, Emma Stone, Ellen Degeneres, Elijah Wood, Kid Rock, Sam Jaeger,Jamie Foxx, Vanessa Ray, Michael Keaton, Ben Kingsley, Ciara, Julianne Moore, Michael Weatherly ja niin edelleen. 

Nyt Raision Näkökulmassa on nyt tutustuttavan koko maahantuojan Randolph-mallisto, joten tervetuloa tutustumaan kuuluisaan klassikkomerkkiin. Tuotteet ovat toistaiseksi tilaustoimituksena, ja toimitusaika 3-14 pv. 

Ja koska Randolph on siis aito lentäjänlasi, niin Aviator-malli oli hyvin edustettuna Turku Air Show 2019 tapahtumassa. Lisätietoa tapahtumasta: www.airshowturku.fi ja Facebookissa. 

suomalaista palveluaRaisio keskusnäköasiantuntija