Työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta voidaan parantaa oikeanlaisilla näkemiseen vaikuttavilla ratkaisuilla.

Joissakin tehtävissä tarkka näkö on jopa ehdoton edellytys työssä suoriutumisessa. Näyttöpäätetyön lisäännyttyä työlasien merkitys on korostunut ennestään, sillä kaikilla työpaikoilla työpisteen ergonomiaan ja näkemisen edellytyksiin ei voida vaikuttaa. 

Työterveyslaitoksen tutkimus on osoittanut, että erityistyölasit parantavat näkemistä ja suoriutumista näyttöpäätetyössä. Käytettäessä erityistyölaseja lukunopeus oli noin 5 % parempi kuin tavallisilla moniteholaseilla, ja laskelmien mukaan erityistyölasit maksaisivat itsensä takaisin jopa 3 kuukaudessa työn tuottavuuden paranemisena. Erityistyölaseilla tehty näyttöpäätetyö sisälsi myös merkittävästi vähemmän näkemiseen ja sitä kautta työasentoihin vaikuttavia kuormitustekijöitä. (Lähde: Työterveyslaitos)

Työnäkemiseen erikoistuneena optikkoliikkeenä saat meiltä juuri sinulle räätälöidyt erityistyölasit, jotka valmistamme itse omalla reunahiomollamme. Asiantuntijamme auttavat työhösi sopivissa linssi- ja kehysvalinnoissa, lasien istuvuudessa sekä monissa muissa lasien hankintaan vaikuttavissa asioissa. Tarjoamme tuotteet myös silmien suojaamiseen, joilla varmistetaan työnteon turvallisuus. 

Työ- ja harrastenäkemisen erikoispalvelut

  • työnäkötutkimus
  • työterveyshuollon asiantuntijapalvelut
  • työpistesuunnittelu
  • työpistekartoitus
  • suojainasiantuntijan palvelut 
  • suojalasit ja työlasit

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua parantamaan työnäköäsi ja voimaan työssäsi paremmin. 

Ota yhteyttä tästä!