Yrityksemme

Raision Näkökulma - koulutetut optikot palveluksessasi

Raision Näkökulmassa sinua on palvelee koulutettu ja palvelualtis henkilökunta

Meille itsemme kehittäminen on erityisen tärkeää, sillä siten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja monipuolista näköhuoltoa. Optikoilla on myös muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden tapaan lakisääteinen velvoite ylläpitää kliinisessä asiakastyössä tarvittavaa ammattiosaamista.

Ammattiosaamista ja uusinta teknologiaa

Olemme erikoistuneet työnäkemiseen, karsastustutkimuksiin, erikoispiilolasisovituksiin sekä silmien terveystutkimuksiin ja kuvantamisiin. Toimintamme korkean laadun mahdollistaa paitsi ammattiosaaminen myös optisen alan kehittyneimmät laitteet. Optikoidemme osaamisen tukena toimivat silmänpohjakamera sekä
silmämikroskooppikamera. Uusin tutkimuslaitteemme on saksalainen Zeiss-näkökenttäperimetri, joka mahdollistaa näkökenttätutkimukset Raisiossa.

Silmälasit valmistamme kaikki itse omalla nykyaikaisella reunahiomollamme. Näin pystymme itse varmistamaan laadun työn alusta alkaen sekä hoitamaan toimitukset nopealla aikataululla. Oma työpajamme mahdollistaa myös silmälasien korjaukset korkealla käsityötaidolla.

Raision Näkökulmasta saat kaiken, mitä hyvä näkö vaatii - tervetuloa!

Ota yhteyttä tästä!